Mørkeleg

Fredag d. 1. november fylder C-kuldet 2 år – tillykke til de dejlige C-Mallaiger og deres ejere, jeg håber, at alle får en god dag:-).

Billedet på forsiden viser på fineste vis tålmodige blide Tea med sine “små”, der er klar til afrejse – og de får stadig lov til at smage lidt af de “gyldne dråber”. Det gode temperament er gået i lige linje videre til C-kuldets nu voksne labber.

Billedet af den sorte med lidt sne er Cassiepigen, da hun var på ferie herovre i påsken.

Jeg ved, at Cassie skal fejre sin fødselsdag på stranden med sine venner – og lagkage, det er da bare et godt hundeliv:-).

Jeg var lidt ambitiøs i forhold til at gå spor med Diva her i dag. Det skal jo lige ligge lidt, så inden det var tid til at gå det, så var det næsten mørkt. Jeg har før hørt, at det er en god idé at gå spor i mørke, meeen det er nu lidt svært bare det at gå ind ad stien, når man kun kan se noget ved hjælp af en “lygteapp” på telefonen. Det handler jo om at følge hunden, så det er god træning i den disciplin – og smart at have en gul hund;-). Markeringerne er ude i skoven endnu, men selve sporet gik Diva super fint, og benet det fandt hun s.. – hehe, så er det afprøvet. En pandelygte næste gang – eller måske en erkendelse af, at jeg ikke kan nå at gå et spor lagt om eftermiddagen – samme eftermiddag, nu når der er kommet vintertid;-).

 

7 replies
 1. Pia Dellgren
  Pia Dellgren says:

  Søde Cassie glæder sig meget til sin store dag – gys når vi tænker 2 måneder tilbage, der var ikke meget håb for en 2 års dag dengang.
  Men nu er hun tilbage i topform og klar til en vild dag. Vi glæder os til og pakken gaven ud – dejligt med en fynsk mor som husker hende!

  Tillykke med dagen til C-banden….

  Reply
 2. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Jeg, Nynne, vil også sende en hilsen her på min 2. års fødselsdag. Jeg inviterede hele mit “hus” til beach party på Rømø og selvom vi kørte derover i silende regn brød solen frem på Rømø-dæmningen og vi havde det dejligste vejr hele eftermiddagen. Mor havde pølser og laksesnaks i lommen og far spillede med bold. Jeg er til fest og farver. Jeg tror, jeg ligner min mormor Lærke en del

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Dejligt at høre fra dig. Det lyder til, at du har haft en skøn dag:-). Jeg tænker også, at Tea og Nala minder om hinanden – og du og din mormor Lærke:-). Tea minder om sin mormor, så der er nok noget om det med, at noget lige hopper en generation.:-).

   Reply
 3. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Fortsat..
  Nala er fornuftig som min mor Tea. Nu er jeg hjemme i den varme stue og ligger og gnaver kødben under sofabordet. Ren råhygge.
  Knus fra Nynne.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *