Med mormor i skoven

Tea har det fint. Spiser sine piller og går kun korte ture. Hun hader at gå med sin “gåsko” på forbindingen. Det er helt komisk, så ydmygende hun synes det er. Hun har kun lidt fart på, når hun fornemmer, at turen går hjemad. Jeg er nødt til at snuppe lidt tørkost fra hendes i forvejen sparsomme ration, for hun får næsten ikke noget motion, og så ved jeg jo, at Tea lynhurtigt lægger på lager;-).

Hun havde en god dag i lørdags, hvor hun var inde i stuen sammen med lille Silke og co., mens de andre tumlede rundt i køkken og bryggers. Tea fandt hurtigt ud af, at Silke ind imellem har mad, og Silke taber mad – eller smider det osv..;-).

Jens og jeg var i skoven med de andre, og det gik som sædvanligt med turbotempo med Diva og Gimle. Jeg fik også et par gode træningstips af Jens i forhold til de småting jeg går og træner med Diva til LP. Dæk og sit på afstand f.eks. En lille bitte smule ændring af noget jeg gør, kan gøre det meget lettere for Diva, så vi har noget at arbejde videre med:-).

Diva og Lærke var i skoven alene i dag, og det var da rimeligt kedeligt syntes Diva. Der var intet der kunne lokke Lærke til at lege i dag, og Diva kunne spille nok så meget hundehvalp for hende, hun gad kun at gå en “Lærketur”.

Én enkelt gang brummede Lærke af Divas utrættelige legeforsøg, og Diva svarede ved at løbe en “hvalpetur” mere, og så ellers acceptere, at der ikke blev noget hundeleg i dag. Vi gik så et fint spor bagefter, så der blev afløb for energien der:-).

Skriv en kommentar

*