“Lockoutspor”

Søde Cassie.

Jeg kan jo lige så godt bruge tiden konstruktivt pt. Selvom vi mødes til forskellige aktiviteter, så er der bedre tid til at lave noget med hundene lige nu.

Cassie er tilbage hos Pia, der ikke kunne undvære hende mere;-). Dejligt at lære hende lidt at kende. Hun er skøn – simpelthen:-). Vi nåede at gå tre spor på 2 dage (hehe), det giver virkeligt motivationen et boost, at jeg kunne prøve en “Teaunge” af. Cassie viste stor interesse og gik så fint på godbidder og leverslæb. Ja, det lyder s.. lidt ulækkert, men det er nemt og så er der så dejligt meget fært i det. Hun har potentiale, det er der slet ikke tvivl om. Jeg er meget glad for, at have Cassie i mine linjer, hun er en skøn pige, og der kommer flere ferier på Fyn på sigt:-).

Tea gik også et spor igår – og hold da op, hvor har vi savnet det begge to. Det er nærmest som at komme hjem igen, at lave spor og gå dem med Tea. Vi har jo lavet alt muligt andet, og det er også sjovt, men spor er nu engang vores niche – Teas og min:-).

Lækkert frisk skind, der gemte på godbidder, da sporet sluttede:-). Cassie snuppede det helt uden at rynke på snuden;-).

Søde Cassie – 3. april 2013.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *