Lidt træning

Fine og jeg laver en lille smule sammen næsten hver dag. Hun responderer meget fint på klikkeren og lækre godbidder. Vi træner gerne indenfor, hvis der skal læres noget nyt, og så kan vi se, om vi også kan udenfor, når jeg tror vi kan. Kontakt og indkald er altid nummer et, alt andet bygger på det. 

I dag tog jeg et par bamser med ud, og hun er 100% ukompliceret, når det gælder apportering og aflevering, det er jo skønt. Bamserne er ikke tilgængelige som legetøj, vil jeg lige skynde mig at sige, de er kun til træning.

Apportering af “ælling”

Apportering af “kanin” – man skal jo starte et sted;-). Når jeg tager vildt op næste gang, så får hun lov at prøve den ægte vare.

De andre fik hver deres cykeltræningstur. Det gør jeg nogen gange, så cykler jeg med dem over til et velegnet areal, og så laver jeg lidt med dem hver især. Alle dage skal ikke være ens, og de har godt af at komme afsted hver for sig – selvom det tager tid.

2 replies
 1. Birgit Bork Mathiesen
  Birgit Bork Mathiesen says:

  Hej Gunvor,
  Du tager skønne fotos af dine dygtige, dejlige hunde! Fines søster Freja er simpelthen også så glad og tillidsfuld en hund, og hun er fantastisk til indkald: kalder vi “Freja, HER!” kaster hun sig i galop hen og jubler over mødet, som om det er det bedste i verden. Hun er virkelig lærenem, og vi har besluttet at udvide hvalpekurset med noget klikkertræning, når hun nu er så vaks. Det er helt klart os, der skal lære noget timing der ?
  Birgit

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *