Lidt oprydning i skoven

Det var jo Teas fødselsdag i mandags, og den blev fejret med, at hun kom med i skole, gik tur i skoven og gik spor. Derudover fik vi aftale om en omgang “professionelt spor” i efterårsferien.

Ude i skoven fandt hundene en død hare. Den var ret frisk og fin, og jeg går ud fra, at den var blevet skudt om søndagen. Den lå ikke i krat eller noget, men efter min mening let tilgængeligt, men der har måske løbet langt, det er jo ikke til at sige. Hundene var selvfølgelig ret optaget af den, den går man altså ikke bare forbi sådan en. Det var en meget stor tung hare, der var helt klart ikke plads til den i min fryser. “Den snupper jeg ” sagde Cassie, og så bar hun den et rigtigt godt stykke med igennem skoven. Der er s.. noget råstyrke i den pige. Til sidst måtte vi altså efterlade den til ræven – selvom det ikke var med deres gode vilje.

Jeg fik en due med hjem fra skole i dag. Den fløj mod en rude og var stendød på stedet. Den var så fin, og den gik til træning med Diva her i dag. Først på land og så på vand. På fredag er det motionsdag, og jeg skal have alle hundene med på gåtur, det er så hyggeligt.

5-10-2015.1

Dronning Cassie med sin hare. Jeg undskylder kvaliteten. Jeg tog en kort video, og det er et billede sakset fra den.

29-9-2015.1

Så fint et billede Ole har taget af Lærke på hendes store dag.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *