Lidt nyt fra B-erne

Super søde Diesel 1 år.

B-kuldet har 1 års fødselsdag d. 7. november, og nu har jeg været rundt om dem allesammen. Dem jeg ikke har snakket med for nyligt, de fik lige et lille kald i anledning af dagen. Mirah fik jeg ikke lige fat på, men hun fik en mail. Alle har det godt – også Chili:-). Angående røntgenfotografering, så bliver Caya fotograferet på Sjælland. Ikke fordi  Claus mente der var behov for det, da hun aldrig har trukket på et ben, men jeg vil gerne have det, så det gør de så alligevel. Dustin bliver jo fotograferet på den klinik, hvor Yvonne arbejder, så det er ret let for dem.

Dustin er jo forfotograferet, og der gik han fri på det hele

Så er der Bonja. Hun har det godt, og har heller aldrig haltet, men Elsa vil gerne have hende fotograferet, så vi snakkede lidt om hundeweb og rekvisition osv. Chili skal ikke fotograferes nu. Det har jeg beskrevet før, og man kan jo ikke ligefrem sige, at jeg har skjult, at hun har OCD i den ene skulder, men det er penge ud ad vinduet for Chilis familie at fotografere hende nu, så det bliver muligvis om et år. Vi har en særlig aftale på det punkt.

De sidste tre har også været helt rentgående, og de bliver samlet hos Gert Jarn i Brenderup til januar. Det tager en eftermiddag at få dem igennem, og det ville være fint, om det var efter hvalpene, der nu ligger her i kurven. :-). Endnu engang tillykke med jeres dejlige hunde:-) – nyd dem.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *