Lidt nye billeder under “Blandet” i galleriet.

Der blæses over det faldne dyr, og Tea nyder sin kattemad.

Jeg er meget taknemmelig for de billeder, som Anette Lauersen, der var prøveleder på prøven i Randbøl har taget af Tea og mig på sporprøverne, som jeg har deltaget i dernede. Det er anden gang, jeg har gået sporprøve dernede og nu har jeg foreløbigt smidt dem ind under “blandet” i galleriet. Anette kan bare det der, med at fange momentet. Nu har jeg jo haft min nye hjemmeside lidt tid, og jeg vil have Christian til at vise mig, hvordan man laver gallerier i dem, der er der i forvejen. En lille smule udvikling er jo godt i ny og næ;-).

Det er nu blevet til fem 1.pr. for Tea og mig på 40 timers og én 2.pr. Vi holder lige en kort pause i prøverne nu, men fra midt i maj går det løs med den noget anderledes træning til de finske spor. Linen her må f.eks. kun være 6m lang, og sporet laves med en svamp vædet i blod. Der er blodophold på sporet, det bruger de også i Norge og Sverige, men her i Danmark vil vi gerne undgå det, for vi ønsker ikke, at de går på “stifinderfod”. Tea har egentlig aldrig vist, at der er blodophold, og jeg tror ikke, at det bliver det, der vil volde problemer for os i Finland – selvom man jo aldrig kan vide. Det er jo ikke til at vide, da jeg er helt uden erfaring i finske spor, men jeg kan da træne hende i at markere hvert et sårleje vi møder, for det bliver vægtet højt deroppe.

Jeg ser frem til at begynde med noget nyt og anderledes – og det tror jeg også Tea gør:-).

Jeg har snakket med Jespers nye ejer idag, og vi aftalte at snakke sammen om en uges tid. Han må ikke bruge sin arm ret meget endnu, og det er fint, at han kommer lidt mere ovenpå inden han får en aktiv Jesper hjem til Kosterslev.

Et enkelt spor med blandede momenter har vi gået idag og der bliver et på torsdag, og så tager vi lige en slapper et par dage…..;-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *