Lærke er blevet 12 år

Lærke blev 12 år i fredags, og hun fik et rundstykke med smør og ost i fødselsdagsgave. Det satte hun stor pris på, og jeg filmede det selvfølgelig. Lidt “brunner” fik hun også, det var heller ikke så ringe endda. 

Hun har det godt – alderen taget i betragtning, og var f.eks. med ude på en god gåtur på stranden i dag – i det helt fantastiske vejr. Det er jo ligefrem lovligt at have dem løse på stranden i denne her periode. Det er da helt godt at vide, at man gerne må have dem løse – for en gangs skyld. Jeg kan se, at der er mange, der hidser sig vældigt op over det på FB, på det opslag, som DKK havde lavet i anledning af den “frihed”. I min verden, så skal man som hundeejer sørge for, at ens hund ikke generer andre mennesker og hunde. Det gælder altid, men forargelsen vil ind imellem ingen ende tage i sådan nogen opslag, for tænk hvis nu, at der er en hund der løber over til lille Fido, der er i snor, eller en hund der skider på stranden. For f….. da, jeg bliver så træt af den slags selvretfærdighed. Alle kender nok de små omvandrende selvudnævnte politityper tror jeg….

Vi havde en god tur på stranden og mødte ikke noget “politi”:-)). 

Anna, Tea og jeg var med på en lille jagt i søndags. Det er især Anna, der har brug for at komme ud, og få hår på brystet, og luft under vingerne, så vi må ud i virkeligheden. Vi skal afsted til en større jagt på søndag, det glæder jeg mig til. Det er spændende at se, om hun kan koble “teori” med praksis. Det vi arbejder med i træningen er jo teori i forhold til jagt i virkeligheden.

Først skal vi selvfølgelig fejre de to ældre damers fødselsdage på fredag, og jeg har udtænkt de lækreste hundelagkager:-)).

Lærke nyder sit rundstykke herunder. Hun ved godt, at der ikke er andre hunde lige i nærheden, så hun spiser det stille og roligt.

De gule tosser på stubmarksfræs

Lærke var også med, men tempo er ikke noget, som hun er optaget af.

Altid godt med et mudderhul.

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *