En rigtigt god dag

Det er altid en nervepirrende tid, når jeg går og venter på officiel status på hundeweb på mine fotograferede afkom. Jeg er lykkelig for, at Anna er fuldstændigt perfekt sundhedsmæssigt set, det er helt sikkert, men jeg går lige så meget op i kuldet samlet set. Det er den samlede høje sundhed, der giver et fingerpeg om, der er noget at komme efter på sigt i forhold til kommende kuld.

Der er i dag tikket fantastiske resultater ind på hundeweb. 4 gange A, 4 gange 0 og 4 gange ingen OCD. Selvom jeg er lidt brugt her fredag aften, så er jeg meget meget glad inden i lige nu. Jeg er altid ydmyg i min tilgang til sundheden. Det er en gave, når det går godt, det er ikke en selvfølge. Tusind tak til Cassie og Løjser for de fine sunde børn. Nu krydser vi for de sidste to.

14159298_10209225783995992_78202135_n

Synes lige de her to gange Mallaig-piger skal på. Selma og Nynne – begge med 0, A og ingen OCD.

Tillykke til Karen og Ole med deres sunde pige nummer to.

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *