Hverdagens værdi

Vi har været en lille tur i byen i dag, og det var bestemt hyggeligt at være på tur med de tre piger, men dybest set, så er det hverdagen der tæller, og det vi laver sammen normalt, der giver værdi. Når vi går ture, når vi hygger i sofaen, når vi træner osv.

Apropos træning, så har vi været til træning i tordags Anna og jeg. Dejligt at se søster Selma og co. igen. De holdt rigtigt fest, da der var legepause de to piger:-). Anna brugte også tid på bare at sidde og kigge, det var ret stort at være afsted og se alle de andre hvalpe.

Lidt billeder her fra de sidste par dages værdifulde hverdag.

13-3-2016.1

Der er altid plads til Anna synes hun selv. Hun har også ligget som en stor smørklat i midten i går, men det nåede jeg ikke at fange.

13-3-2016.2

Billedet taler vist for sig selv, Uskyldige mormor Tea sidder lige og gemmer sig lidt. Hun mener, at hendes datter har glemt noget på Fyn.

13-3-2016.3

Nu med mormors gamle halsbånd og rem – fint skal det være.

13-3-2016.4

Jeg er ikke sød ved hende på sporene – eller også er jeg. Hvis terrænnet er krævende, så er det sværere, men også sjovere. Jeg prøver virkeligt på at spare på blodet, det er svært at skaffe nemlig. Men lige der, hvor hun står, der er dryppet lidt af de fine dråber.

13-3-2016.5

Skriv en kommentar

*