Hvalpetræf.

Det er ret hårdt at være både mor og mormor - en hel eftermiddag.

Beskrivelse med billeder af hvalpetræffet den 25. august kan man finde her:mallaig.dk/hvalpetraef

Vi havde en god dag, hvor vi fik lavet både lidt træning med hundene og gået tur og snakket. tak til jer, der kom og deltog, det er dejligt at se jeres mallaiger igen – og de andre, der også er med selvfølgelig. tak til Knud Erik Tinggaard for hjælp til træning af de søde hunde.

De er søde – meget søde. Selvfølgelig er der godt med gang i dem, når de mødes med så mange hunde, og det hidser dem rimeligt meget op, men de er 100% venlige overfor hinanden. Ikke bare de helt unge fra C-kuldet, også dem fra A og B – også hannerne – inklusive gamle Rumle. Det er jeg rigtigt rigtigt glad for at se, det er ikke en selvfølge – desværre. Der er en del, der har for kort lunte, og det er ikke acceptabelt efter min mening, det er desuden stærkt arveligt.

 

Man burde sætte et billede i “Retrieveren”, hvor man skrev: “De her labber har en kanon skøn dag – med deres mennesker, der holder oprigtigt af dem”. Der er mest om resultater fra meget dygtige labrador i Retrieveren, jeg har selv bidraget med Tea, som jeg i øvrigt holder oprigtigt meget af, men nogen gange, så kan man godt savne et lille kig på de retrievere, der har en god dag, som vi havde det. De vandt ikke noget, men de havde det altså s…. sjovt:-), og deres ejere var meget fint tilfredse med dem – selvom de ikke opnåede andet end en rigtigt god dag:-).

Altså Lærke, hun er ret god til at få os til at grine – så typisk, at hun lige skal derop, hvor der da er lidt mere tørt end nede på græsset. “Lad nu alle dem der gider svømme ud efter de dummier” – dem var der så tilgengæld rigeligt af:-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *