Hip hurra

Jamen altså lille Phoebe bliver 2 år den 1. maj. Kan bare sige, at hun bliver sødere og sødere. Her mener jeg, at det lidt “dampede” hvalpeagtige, det er væk. Phoebe render ikke rundt i stuen og holder sine egne fester mere, hun er ikke engang specielt legesyg, når vi går tur med alle cockerne fredag inden træning – utroligt, men det er helt rigtigt.

Phoebe er en meget mild pige – altid glad og altid opsat på at arbejde. Bliver seriøst spændende at få hende med ud i “virkeligheden” på jagt til efteråret. Phoebe og Freja har fynsk brunsviger med til fredagstræning i morgen, det bliver bare godt:-).

Farven grøn til Phoebe, det er hendes farve nummer 1 – lyslilla er også god. En lille smule træning i haven i dag inden vi kørte i skoven. I skoven gik vi en lille tur med Tea, sådan må det være, Tea skal ikke presses rundt på tur. Så trænede jeg med begge cockerne – altså hver for sig, og derefter gik vi en god lang tur. Det tager tid, men der er godt nok også ro på, når vi kommer hjem. Mit gode kamera venter til en anden gang, det blev der ikke lige tid til.

 

Skriv en kommentar

*