,

31-7-2011

Lidt tid er der gået siden sidst, og jeg har vasket tøj og muget ud. Trænet lidt med Chili og Silja og lagt og gået spor med Tea. Maria har været her, og det gav gode gåture omkring søen og i skoven – dejligt for mig og hundene. Christian er her også lige nu, og han pønser på en ny hjemmeside til mig. Gys – gys. Jeg vil gerne have det, men jeg vil have alt det gamle med over – det er betingelsen.

Nu må vi se, jeg håber at alt går vel, for det er ikke bare sådan gjort med et snuptag. Mathias skal til Tanzania i morgen. Det er lidt tungt at tænke på, at han skal så langt væk, men egentlig værst, at det er til et så fattigt land som Tanzania. Havde det bare været et veludviklet og velfungerende land, der så lå langt væk, så synes jeg, at det ville være mere trygt at sende ham afsted. Han følges dog med to venner, og jeg håber, at vi ser ham en kæmpe oplevelse rigere den 4. januar igenSmile. Weekenden bød på tur i byen, hvor Tea fik lov til at komme med, og de andre blev passet af Linnea og en veninde. Tea brillierede med at finde fuglekugler og gå igang med at gnaske dem – altså fisket ud af en papkasse fra en hylde;-).

De er dygtige de sorte, når det gælder om at sørge for lidt ekstra mad. Igår havde vi så familiebesøg, og det kom der lidt søde billeder ud af:-). Sms fra Pia Rix idag, der fortalte, at danskerne vandt nordisk mesterskab i vildtspor i Sverige. Stort tillykke herfra til Helle, Søren, Tina og Pia med deres super præstationer – og deres dygtige hunde. Særligt stolt kan Pia være, da hendes sorte guldklump Rita blev prøvens bedste. Super super flot, den hund har snart snuppet alt, hvad der er værd at komme efter i sporverden:-).

 

Dagens billede af dagens ekvipage:-). Vi havde lidt træning og gåtur med tvillingerne og hundene på skift, og der blev så lige skabt en god relation imellem de to kønne piger på billedet:-).

Prøv lige at tjekke det der henførte udtryk, som Chili har – dog har hun fod på situationen. Chili er ligesom resten af kuldet nem og samarbejdsvillig:-). Her samarbejdes med Max, der snart bliver 5 år.

“You are my hero”;-).

Chili har et dejligt hovede og er i det hele taget ved at udvikle sig rigtigt fint – eksteriørmæssigt set. Max synes vist rigtigt godt om hende:-).

Så var det de to voksne sortes tur, og da de både kunne gå pænt og “sitte” på komando, så skulle hundeførerne da have en guldmedaljeSmile. Vi fortsætter træningen næste gang, at de kommer forbi Fyn:-)

2 replies
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Ja, de er skønne. Jeg synes, at de var meget dygtige til at gøre som jeg sagde, og Chili er faktisk rigtigt god til børn – selvom hun inderst inde er en vildbasse. Hunde og børn der kommunikerer er simpelthen super motiver:-).

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *