God nyhed

Svaret på Teas prøve er, at der intet ondartet var i knuden:-), så det var en dejligt:-)). Søde Tea skal jo helst være her i mange år endnu.

Klikkeren går også lidt ud over hende pt.;-). De dage, hvor jeg ikke rigtigt har tid til at lave andet end at gå en tur, der har hun fået en omgang “håndtarget” og vi er da også igang med at prøve baljen. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig, at “håndtarget” kunne føre til, at man kan føle sig sikker på at få dummien fra vand – inden pelsen rystes. Der er laaang vej, men vi har jo heller ikke noget vi behøver at nå;-).

Lille Diva var til træning igår, og der kom vi igang med en god øvelse, som jeg fortsætter med herhjemme. Hun skal hvile hagen i min hånd. Det er første step i forhold til at træne at få kigget tænder. Næste step er to fingre over snuden osv…Nu er det desværre sådan, at jeg ikke kan komme til træning på tirsdag, der skal jeg til forældremøde. Det er ærgerligt fordi, der skal de have tjekket tænder, hvilket er en rigtig fin træning for hvalpe, der måske skal en tur i udstillingsringen på et tidspunkt. Jeg tror, at jeg kan lokke Tine som træneren hedder til at gøre det når vi er på om 14 dage igen. Det er rigtig godt at få tjekket af en næsten fremmed, de fleste kan ikke fordrage det, men de kan lære at acceptere det.

Ellers kan jeg se, at mit indlæg om ansvar og Divas ubehagelige oplevelse er kommet i “Retrieveren” – fint. Så håber jeg, at der kommer lidt mere opmærksomhed omkring adfærd i et udstillingsområde – og gerne også omkring avl og temperament. Jeg er stadig rystet over det der er sket, og jeg er godt nok glad for min tævelinjes temperament!

3 replies
 1. Kirsten Vinther
  Kirsten Vinther says:

  Jeg hilste på Dejlige Diva i går. Hvor er hun dog sød. Hun slægter vist sin mormor på. Ikke at Tea ikke er sød altså 😉 men hun sprang nærmest i favnen på mig og var sikker på at jeg var verdens sødeste menneske. Dejlig tillidsfuld lille tøs.

  Reply
  • Gunvor
   Gunvor says:

   Haha:-). Det lyder som Super Diva, og der er vist mere Lærkeattitude end Tea i hende, det har du helt ret i. Hun er en rigtig glad og sød lille en:-), men du er da også ret sød Kirsten, så det har hun da regnet godt ud;-).

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *