En wellnesstur til Jylland

Jeg tog afsted med Anna dagen inden prøven. Jeg har gjort det samme med Tea for år tilbage, og det er balsam for sjælen – for min i hvertilfælde, at tage afsted på den måde. Én hund og så mig alene på gåtur og alene i en hytte. Alt er simpelt og stille. Anna var eksemplarisk nem at have med, og jeg tror ikke det er sidste gang, at vi tager sådan en egotur. Anna er på har hun sagt:-). Det kræver selvfølgelig at der er nogen hjemme til at tage sig af de andre, det er klart. 

Se lige det blik – sødeste Anna. Tjek derudover hendes ene tå med plaster på. Den stakkels pige skar sin trædepude torsdag inden prøven. Jeg renser og skyller og hun får antibiotika og går fint på poten.

 

Bonus med hjem – sikke fine præmier siger Anna.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *