En sød hilsen

Jeg blev oprigtigt glad for at få en hilsen fra en af Teas kuldsøskende for et par dage siden. Det var fra Mallaig Alistair MacLean, der hedder Balou. Balou er og har været en fantastisk hund hos Iver og Aase. Jeg kan ret tydeligt huske, at jeg var tæt på at være en smule kampberedt i telefonen, da Iver efter at have sendt en grundig beskrivelse af det de havde at tilbyde en hund på mail – ringede til mig. Det var den sidste i kuldet, der blev solgt, og jeg holdt lidt igen med at lade ham gå, da han var helt utroligt sød og blid. Jeg ville have ham til de helt rigtige.

Der er noget, der hedder mavefornemmelse, og den går jeg stadig meget efter. Den kom helt på plads efter vores samtale, og Balou og familen på Vibygård har virkeligt været et match. “Så noget har du haft forstand på, da du lavede dit A-kuld” skrev Iver til mig – jævnfør blogindlægget fra A-kuldets fødseldag. Tusind tak fordi, at I giver og har givet Balou så dejligt et hundeliv – Iver og Aase.

alistair

Her er han som 7 ugers i Bolettes kyndige hænder.

Jeg fik en sød hilsen mere. Den var fra Saga, som de er meget meget glade for i Almind. Det var i forbindelse med kommende røntgen, at de lige sendte et billede af deres søde blide Saga. I den forbindelse kan jeg nævne, at der er bestilt tid til Selma og Kato, det er jeg 100% sikker på. Jeg har snakket med Luise, og de går i gang med at finde ud af hvor, og så mangler jeg hul igennem til Arthur – eller nok nærmere Astrid. Der bliver ikke lige svaret på mail eller telefon, så tænker måske, at de er på ferie.

14686685_10209613927019325_356311141_n

Søde Saga 11 måeder.

Skriv en kommentar

*