En hel måneds ferie

Så er der ret præcist gået en måned uden, at jeg har skrevet på bloggen. Der har været et par resultater i løbet af juli, men ellers har der været stille på hjemmesiden. Vi har været ret aktive på træningsfronten i den forløbne måned, så selv om der har været dage kun med gåture, så har der også været en del dage med træning af forskellig slags.

Jeg er stadig lidt høj over min gode dag i Vigsø for en uges tid siden. Jeg var tæt på at få meget kolde fødder i forhold til brugsprøvebanen, for den mindede på ingen måde om en sportsplads. Der var ujævnt og bevokset med alt muligt småbuskads, men på den anden side, så magtede jeg ikke rigtigt at træne mere “brugsprøvetræning” “Sit – bliv” – “mor går”. Det var 30 grader på dagen, så det med kolde fødder, det blev ikke aktuelt, og det gik også fint. Næste dag kom Anna i løbetid, så man må sige, at det var timet godt.

At Tea har givet mig den gave, at lave en 1.pr. på en B prøve, det er virkeligt noget, der betyder noget for mig. Jeg har jo intet tilgode med den hund, men hun kan og hun vil, og jeg lærer en masse sammen med hende nu, som jeg kan bruge på de to gule modeller. Tea var hund nummer 52, så ventetiden var laaang, men sådan noget påvirker ikke Tea. Jeg var ret bekymret for vildtets kvalitet i varmen, og den sidste and hun tog, den lugtede altså også fælt, det er ikke let med prøver med vildt i sommervarmen. Tea lod sig ikke mærke med det, hun hentede og bragte og løste de stillede opgaver super fint. Jeg er på ingen måde cool i situationen, men jeg var f….. glad bagefter:-))).

I forbindelse med prøven tog vi et par dage på Agger Tange Feriecenter. Der kommer lidt billeder herunder fra vores lille vesterhavsferie. Kan helt klart anbefale stedet som hundeegnet.

I dag har Tea og Diva været til træning hos Marianne. Anna, der er i løbetid har gået et spor her i eftermiddag, så der er fuldstændigt ro i sofaerne og på tæppet lige nu. Det er så dejligt, når man høster en god træthed for sin indsats.

28-7-2016.1

En tur til Langeland for at se til den unge hest. De var alle 4 med og fik en gåtur på en helt øde strand og på Ristinge Klint. Det var en rigtigt god dag.

28-7-2016.2

Langeland og gule piger i bølgerne.

28-7-2016.3

Gåtursterræn ved Agger Tange -morgentur.

28-7-2016.4 28-7-2016.5

Der var god plads til 4 individualister på stranden om morgenen:-).

28-7-2016.6

Terne i ret tør format. Anna var meget stolt over den, og hun bar den fint til vi nåede en skraldespand, så fik jeg den i en nydelig aflevering:-).

28-7-2016.8

Diva var ikke til prøve, men hun fik selvfølgelig lov til at lave noget alligevel.

28-7-2016.9 28-7-2016.10

Det var rigtigt godt at træne aflevering fra vand på stranden. Det fik Diva styr på. Jeg ved ikke, hvor langt der er til vandet, men jeg tænker omkring 15 meter, det er rigtigt fint.

28-7-2016.11

Et rigtigt Divalook – opmærksomt på et eller andet. Læg mærke til misfarvningen på halsen. Hun havde et halsbånd på med orange mod pelsen på langelandsturen, det gav hende en god omgang orange på halsen bagefter. Derudover har hun et aftryk fra udstødningsrøret i hovedet. Hun er rigtigt fin.

28-7-2016.13

Mit lille vandmonster – Anna.

28-7-2016.14

Fangeleg i klitterne. Det plejer at være Anna forrest, det tror jeg også, at det er her. Ind imellem må jeg dæmpe deres løbelege, jeg er seriøst nervøs for en grov tackling. De glemmer alt omkring sig, og giver den virkeligt gas.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *