En forskrækkelse

Cassie, der bor hos Pia på Sjælland blev syg her i fredags. På få timer blev hun helt ekstremt dårlig. Kunne intet – ikke holde på noget og faldt nærmest sammen for øjnene af Pia. Pia opdagede så en stor hævelse ved brystet.  Da den sædvanlige dyrlæge var på kursus måtte Cassie akut på Københavns Dyrehospital, og her fik hun så stillet diagnosen brystbetændelse – selvom hun ikke har hvalpe. Det er meget sjældent at det sker, når der ikke er hvalpe, men det gjorde det altså her. Cassie kom hjem igen næste dag, men hun har været meget meget dårlig, og nu er der gået hul på det betændte væv. Hun har det bedre nu vil jeg lige skynde mig at sige, og hun bliver helt sig selv igen, og det er helt normalt at vævet brister. Oven i er der så lige lagt en omgang kennelhoste, så der er dømt “hygge” hjemme i Pias hundehus lige nu;-).

Det kommer ikke igen – sandsynligvis, men det er altså på ingen måde ufarligt. Hvis Pia ikke havde været hjemme og havde reageret så hurtigt, så tror jeg ikke, at Cassie havde været her idag. Det er grotesk at tænke på en 100% sund og frisk hund, der er frisk om morgenen kan være dødssyg ved middagstid.

Så har vi lært det, og Cassie skal bare have tid og kærlig pleje, så kommer hun tilbage i gear igen – god bedring til den søde sorte fra den fynske mor:-).

I det her hundehus holder Diva os godt beskæftigede;-). Diva er sød og fræk lige som de skal være det i den alder. Vi kører på med forskellige oplevelser, der virker socialiserende og træner med klikker og godbidder i meget små sekvenser.

Hun har fået tre små spor ude i haven. Slæb med godbidder i, og hun er vældig god til at koncentrere sig om opgaven, så nu rykker vi ud bagved i morgen. Jeg har ikke forventninger om alt muligt med Diva. Jeg tager det som det kommer, og laver noget med hende, som vi begge to synes er sjovt, så må vi se, hvor det bærer hen på sigt:-). Tea er rigtigt glad for at lege med hende – og soignerer hende osv., det er virkeligt sjovt at se Tea folde en side af sig selv ud, som vi ikke helt vidste, at hun havde:-).

4-9-2013.1

Jeg fik nyt “legetøj” igår mums mums. Jeg har slet ikke nået at lege med det endnu, men jeg glæder mig så meget til at komme igang med det. Man kan godt ane, hvad det handler om, hvis man kigger lidt godt på billedet, der er Diva 9 uger gammel;-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *