En flue på væggen…

Jeg er næsten nødt til at fortælle om en lille oplevelse fra i går, hvor jeg mødte lidt senere, og nåede både at lave noget med Tea og gå en lille tur med Anna inden jeg kørte, og tog Diva med mig på arbejde. Folk der kender mig godt ville gerne have været en flue på væggen (hvis der var en;-)), da jeg på min lille tur mødte en dame med en foxterrier.

Hun standsede og og stod og ventede på mig, hvilket egentlig i sig selv irriterede mig lidt. Jeg standsede op et stykke fra hende, og hun mente, at hendes hund skulle hilse på Anna.

Det afviste jeg. Jeg har den holdning, at det er mig, der bestemmer hvilke hunde, som mine hunde skal hilse på og i særdeleshed en 9 ugers hvalp. Fluen på væggen ville begynde at trække på smilebåndet nu…:-), det er jeg helt sikker på.

Så fik jeg ellers et foredrag om, at min hvalp skulle ud til træning og den skulle hilse på en masse hunde, og hun havde været træner i DCH i 10 år, så hun vidste en masse om hvalpe osv. Er der noget jeg ikke kan snuppe, så er det lige præcis sådan en tilgang til at eje en sandhed og så forvente at andre overtager den. Hun har sikkert været velmenende, det er der mange der er;-), men det gjorde ikke rigtigt indtryk på mig. Der er masser af trænere rundt omkring, der har været trænere i 100 år, og det er de f…. ikke blevet bedre af. Frivillige og ildsjæle, men ikke gode trænere. Det kan selvfølgelig godt være, at hun var en af dem der kunne noget, men nok ikke sammen med mig.

Fluen ville være faldet ned af væggen af grin nu:-), og Anna og jeg gik hjem – uden af have stiftet bekendtskab med en foxterrier.

Anna må hilse på voksne hunde, som jeg stoler på – slut færdig. En tilfældig – når hun er så lille – nix bix.

Hun hilste på to fremmede hunde helt uden problemer i lørdags – Rumla og Martha. Anna skal nok komme til træning, og hun skal nok komme ud og hilse på alle mulige hunde, men det bliver efter min egen vurdering.

Jeg er godt på vej med at planlægge træning for hende. Hvalpemotivation der hvor jeg gik med Diva. Top fin træning, hvor man selv havde indflydelse på, hvor meget man ville være med til, det var virkeligt godt.

Derudover er der planlagt et hold, som pigerne fra E-kuldet skal på hos en meget dygtig træner til april. Så Saga, Selma og Anna kommer godt i gang. Drengene har jo deres ovre på Sjælland:-).

Anna har været en tur nede ved Brugsen i dag. Vi kørte derned i Linneas bil, og så gik vi lidt rundt dernede. Ellers har vi trænet indkald – Linnea – Anna – mig og så den anden vej. Vi har hver en Danone yoghurt, og så kalder vi på skift, det synes hun er rigtigt sjovt.

Saga kommer og leger med Anna på lørdag. Vi skal passe hende, det bliver så hyggeligt. Tænker, at de to små gule piger vil give deres familier en rigtig rolig lørdag aften.

13-1-2016.1

Anna er sød – super sød.

 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *