En fantastisk weekend

De har travlt ovre i Greve – Pia og co. Pia var med som hundefører på jagt, og Cassie fik tilnavnet “Fasandronningen”. Det var Cassies første jagt, og hun gjorde det forrygende. Det er så fedt at høre, at hun er så god. Hun tog fasanerne med største selvfølge – også de anskudte, og kom fint hen til mor med dem. For mig er arbejdsegenskaberne vigtige. Jeg elsker, når en labrador er god til det, som den bør være god til, og når det er en tæve, der har leveret en forhåbentlig kommende avlstæve(Anna) til mig, så er det virkeligt en stor ting, at den beviser, at den har evnerne. Det er ikke kun gener, det er også hårdt arbejde træningsmæssigt set, hvis det skal blive rigtigt godt. Det arbejde lægger Pia i sit daglige liv med hundene, og det giver mulighed for stjernestunder med dem, hvor der kan “høstes” noget af det, som arbejdet har sået.

I dag var de så på igen. Denne gang LP1, hvor Cassie og Pia gik ind og “ryddede bordet”. Så er det jo mega sjovt at gå til prøve. Første lydighedsprøve og så vinde klassen, det er da mere end normalt godt gået.

Det er en gave at have et samarbejde om Cassie – intet mindre. Tusind tak til Pia for at give vores sorte pige så rigt et liv.

Fasandronningens første jagt:-).

c2c5c6

4 replies
  1. Pia Dellgren
    Pia Dellgren says:

    Cassie og co takker for et godt solidt samarbejde. Træning er for os sjovt og givende ? ting tager tid men når alt går op i en højere enhed er det mega stort.
    I rette ånd kan alt lykkes ?

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *