En der havde en god dag

Anna og jeg blev sendt på stranden af Gert, da Fine skulle opereres. Jeg havde kamera med fordi jeg havde regnet med, at Anna og Fine skulle have en lille tur sammen på stranden efter dyrlæge, men sådan blev det ikke.

Så Anna fik en alenetur, og det er hun ikke så vant til. Hun lignede næsten et spørgsmålstegn, da vi – hende og jeg bare begyndte at gå ned ad stranden. Først lidt gåtur og så lidt træning – nu vi havde det fedeste terræn helt alene. Bortset fra, at anledningen ikke lige var så god, så var Annas og min tur rigtigt hyggelig. 

Jeg tog en del billeder, og det er ikke fordi, at de er teknisk gode, men jeg synes personligt, at det er en fornøjelse at de Anna arbejde. Formel 1 folket elsker udtrykket “fart og stil” og Anna har faktisk begge dele. Ikke at hun er færdigtrænet og kan det hele, men hun har masser af lyst og masser af tempo og så arbejder hun ærligt.

Vandet er super fedt at bade i her i januar.

  

Lokalisering af dummy, der var godt gemt. 

Ind efter dummyen  

Retur

På vej op igen. 

og retur – igen

Skal vi gøre det igen mor?

5 replies
 1. Pia
  Pia says:

  Har bemærket at der sjældent er kommentar, når emnet er træning. Tænker det kan betyde at man hellere vil have hvalpe billeder ? end beskrivelse af en voksen. Vi nyder Anna og de arbejdsevner E-kuldet er beriget med ? dejligt at hun i det mindste bliver arbejdet med ?

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Tak Pia? siger Anna, der håber, at der er andre fra E-kuldet, der bruger deres potentiale og dermed gør det super fedt at træne. Hvalpe ser jo mega søde ud på billeder? – stor indbygget nuttethedsfaktor?? bare de kigger på kameraet?.

   Reply
 2. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Er helt enig med både dig Pia og Gunvor.?
  Vores 2 repræsentanter fra henholdsvis C- og E- kuldet trænes for “fulde gardiner” og begge venter kun på, at Marianne kommer hjem igen.?
  Ole har lige været nødt til at investere i en kraftig zoom for at kunne “fange” skønhederne i deres arbejdsiver.?????????????
  Knus Karen❤️

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *