Diva og Fine er flyttet

Diva og Fine er flyttet til Holbæk sammen. De bor hos Inge og Mogens, og kan se frem til et rigtigt dejligt hundeliv hos to erfarne og aktive labrador mennesker. De har været i sommerhus med Inge og Mogens før den store beslutning blev taget, og de er stadigvæk utroligt søde og nemme lyder tilbagemeldingerne derovre fra:-). Jeg kommer til at se dem med jævne mellemrum, og det vil jeg se frem til. Indtil videre, så er det dejligt at se, at de bare falder til og nyder deres nye liv. Jeg er så utroligt glad for, at de er sammen – de to. Det er lidt svært at sætte ord på, men det betyder rigtigt meget. Det synes jeg også, at jeg kan se på billederne, som jeg har fået:-). 

Jeg burde have taget en” farvel billede” i lørdags, men det glemte jeg altså, så det må blive en anden gang. Jeg sætter dog lige lidt billeder ind som jeg har fået i løbet af i går og i dag. 

Her er selvfølgelig blevet meget tomt og meget stille. Det er noget af en omvæltning – også for mig, men jeg ved, at de to virkeligt får det godt, og så går det også for mig. 

Gåtur på golfbanen – dejligt med vandhullet:-).

Jamen alt er som det plejer – hygge i sofaen.

Total afslappede:-).

 

Comments

  1. De ser ud til at have det mægtigt godt ?

Skriv en kommentar

*