Det var så den weekend.

Efter en dejligt rolig lørdag, hvor jeg var i skoven med Katja, Diesel, Ozzy og mine egne tre voksne, så gik turen til DKK-skue i Årslev. Jeg har ikke været til sådan et siden Lærke var en lille hvalp. Jeg plejer at tage DRK-skuerne, men det her var tæt på, og det giver mindst lige så god træning.

Det gik rigtigt fint, og de små havde en meget god oplevelse og fik fine kritikker. Jesper er ikke meget god til at stå – eller jeg er ikke meget god til at få ham til det, men da han kun er baby, så tror jeg ikke, at dommeren er så skrap omkring, hvor perfekt de står. En rutineret dommer kan desuden se det han har brug for selvom hunden ikke står perfekt.

Cassie stod og løb så flot. Hold da op, jeg bøjer mig ydmygt for Pias “handling” – dejligt at se på simpelthen:-). Desuden meget meget godt at se min lille delebjørneunge igen:-). Hun er glad og har det meget meget godt:-).

De to små fik så leget lidt bagefter, og så havde de haft en god start på det med udstilling den dag. Diesel og Katja klarede sig også super. Han vandt over et par ældre hanner, og det er godt gået af så ung en dreng. Katja bruger sådan en dag på træning af Diesels opmærksomhed i meget forstyrrende omgivelser, og han tog ikke notits af Martha, der var højløbsk, så det kan man da sige, at hun lykkedes godt med også:-).

Lille Silja fik prøvet en tur rundt igen. Hun er stadig ikke glad for det, men dommeren lod sig ikke mærke med det, og det er den bedste tilgang til hende.  Hun er en pæn hund, men vinderattituden – den ligger ikke lige for. Tilgengæld så fik hun en dejlig legetur med med søster Martha, og så var alt som det skulle være, når det er aller bedst:-)).

Jesper skulle jo i store ring, og det tror jeg nok, jeg springer over en anden gang;-). Jeg vil så sige, at han kører på en helt særlig type batteri. Cassie kører også på dem ifølge Pia. Han sov omkring 20 minutter i løbet af dagen, og han var fuldt opladet, da han skulle på igen. Ærgerligt, at vi ikke fik lov til at løbe en tur rundt, for han var absolut klar igen.

Nu er der så ro – endelig;-). Vi mødte forresten Lolli fra Lærkes første kuld. Hun bor i Årslev, og hun var ude at gå eftermiddagstur. Hun var glad og var blevet en rigtigt stor pige. Hun legede lidt med Silja, og det var dejligt at se, at hun har det godt.

Nu skal der lige kigges lidt fjernsyn, så billeder og kritik, det må vente til i morgen.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *