Det grå guld

Lærke bliver 11 år lige om lidt, og Tea er meget tæt på 9. De er ved at være gamle begge to. Tea har ikke opdaget det. Det er som om, at alderen slet ikke mærker hende endnu, og det er jo skønt. Lærke kan godt mærke alderen. Hun er ikke helt så adræt som i sine unge dage, og jeg løfter hende tit ind i bilen. Lærke halter ikke, men hun er ved at være godt brugt. Hun er glad og godt tilpas på gåture, og går i høj grad sine egne veje på turene. Hvis vi andre går op ad en besværlig skråning, så går hun sin egen og lettere vej og så mødes vi bare på toppen. Hun er stedkendt, så hun finder fint rundt på egen pote.

Lærke har fortsat livskvalitet og det skal hun blive ved med at have. Når der forhåbentlig komme hvalpe her i efteråret, så tager hun sandsynligvis en tur til som uendelig tålmodig barnepige for dem. Det slider jo også på hende, hun har selv haft to kuld, men derudover har hun deltaget aktivt, i de andre kuld der har været i huset.

Det jeg mener med “grå guld” er, at det er stort at have gamle hunde. Det er dejligt at se, at de har gode gåture og er glade. Jeg føler en vis stolthed over deres fine form og livskvalitet. De giver en dejlig ro, og det er sundt for de unge, at de møder selvsikkerhed og modenhed, så de ikke bare har eget energiske selskab.

Jeg går selvfølgelig og venter på at finde ud af, om der er hvalpe på vej. Jeg ved det om to uger…Diva og jeg har afsluttet træningen hos Marianne med en fin lille session, hvor hun arbejdede meget fint. Hvis hun skal have hvalpe, så får hun fri indtil de er væk plus en måned alt efter, hvor udslidt hun er.

Anna og Tea kører fortsat på med træning. Vi blev introduceret for nærsøg sidste gang, det har jeg aldrig prøvet før, men det er åbenbart blevet almindeligt at bruge på prøverne nu, så vi må ind i kampen. Jeg tror, jeg er ved at forstå, hvad retningsbestemt søg er efterhånden.

I fredags gik Linnea og jeg en tur om Langesø med de fire damer. Det var top smukt septembervejr og en rigtigt dejlig tur. Jeg tog lige lidt billeder på turen. Utroligt som de hunde kan få smilet frem – hver dag:-)).

10-9-2016-1 10-9-2016-2 10-9-2016-310-9-20164 10-9-2016-410-9-2016-5

Skriv en kommentar

*