Den gode uge

Hold da op, hvor har jeg nydt, at jeg har haft gode eftermiddage i denne her uge – skønt simpelthen:-). I morgen har vi en legeaftale med en samojede på 9 måneder. Inge, der passer hunde for mig ind imellem, har fået sådan en.

Selv om den er lidt ældre end Diva, så er den sandsynligvis på samme størrelse eller lidt mindre måske – som voksen er de mindre end labrador, så jeg tør godt lade dem lege.

Diva trænger så meget til at lege med en anden hvalp/unghund, så vi glæder os:-). Jeg gik separate ture med Diva og de sorte idag. Erling havde gået med dem alle tre sammen, så jeg supplerede med en lille ekstra tur;-). Gul og sne er en fin cocktail i forhold til at fotografere – synes jeg:-). Gul bliver i øvrigt gul og ikke hvid, når der ligger hvid sne.

30-1-2014.1 30-1-2014.2

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *