Dejligt med et nyt resultat.

Altså super dejligt, at Katja og Diesel fik slutte B-klassen af med manér. De er meget parate til nye udfordringer nu, og det bliver spændende at følge dem i næste sæson:-).

Weekenden er gået “as usual” med gåture og lidt spor osv. I kommende uge når jeg nok hverken hjemmeside eller spor – suk.., det er ikke min stil, men det lysner først for alvor midt i december – arbejdsmæssigt set, og aktiviterne må tilpasses det mulige, og de mørke timer har overtag lige nu. Sammenholdt med en ordentlig stak forældresamtaler, møder og kurser, så må jeg indrette mig – og hundene med mig.

Godt, at hundene nåede at få en rigtigt god dag i fredags – så er der noget ved at være hundeejer og lærer. De to sorte var med på en lang gåtur ud på en bondegård og retur. Eleverne er helt vilde med at holde dem, og de fik en masse indtryk. Så en hurtig tur hjem efter Diva, der kom med ind på skolen, og som viste, at hun kunne “stå og gå rundt om baljen”. Hende var de også helt vilde med, og hun fik en ordentlig en på opleveren. legetid med Walter på hjemvejen, og så var der ro i hundehuset bagefter;-).

Herunder er der så lidt billeder fra idag, hvor Diva blev trænet i markering, det var ret så sjovt, det kan man vist godt se på hende:-).

24-11-2013.1 24-11-2013.2 24-11-2013.3 24-11-2013.4

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *