Dejlig lørdag og søndag

Er det ikke bare et dejligt sommerforsidebillede jeg har fundet frem? Jeg tror da nok, at der er sat vand over til en festlig sommerferie med de to piger i Norge:-).

Vi havde en rigtigt hyggelig tur til Vejen – Diva og jeg. Tak for hyggeligt selskab til Maria, Silke, Karen og Ole, og mange tak for billeder – luksus:-).

Jeg nåede endda hjem og gå tur med alle hunde, og de fik svømmet i Dallund Sø. Good Old Lærke hoppede også i vandet efter bolde, det gør hun kun, når hun gider, men det var passende varmt i går, så der svømmede hun som en unghund:-).

Hjemme igen var det tid til hygge på terrassen, hvor hundene fik lækre ører, som jeg havde købt på udstillingen.

Vores aftale i dag blev rykket til næste søndag, så der fik jeg lige en eftermiddag helt uden planer:-) – rimeligt sjældent, at det sker;-).

Vi var i skoven i formiddags, og der ligger et par spor og venter på at blive et døgn gamle. Så tog vi Dallund Sø her til eftermiddag, som det så ud til det meste af Fyn også gjorde.. måske fint nok, at vores aftale først er næste søndag, for der var tæt på crowded dernede.

Diva er kommet i løbetid. Tror, at det er dag 1, jeg har først set dryp i dag. Jeg er spændt på, om det giver lidt til modenheden igen. Det gjorde det sidste gang nemlig. Hun har dog leget med Leon i dag, det var hun ikke blevet for moden til;-). Vi har en student på vej – på tirsdag, og så er der party i haven på fredag – og lastbil lørdag. Så der er godt med planer i den kommende uge:-).

image002 (6) image002

Lidt Diva – snart 2 år taget i går på dagen af Ole – lækker lækker skarphed:-).

 

2 replies
  1. Karen Søndergaard
    Karen Søndergaard says:

    Vi hyggede os meget i jeres selskab og når motiverne er gode, er det en fornøjelse at være fotograf.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *