De søde B-banditter.

Silja ved Dallund Sø - oktober 2011.

Vil lige dele med jer, der læser min blog, at de søde B-banditter, der snart bliver 1 år, er så elskede, der hvor de bor rundt om i landet. Jeg nyder virkeligt, de tilbagemeldinger, som der kommer fra ejerne til dem, der befolkede hvalpekassen for et år siden. Det er ikke store fine resultater, men det er hund/ejer-forholdet, som jeg tænker på. Igår var Katja og Diesel med rundt om Dallund Sø, og han er så glad og dygtig en dreng:-). Silja og mor-Lærke kunne godt fortælle ham, hvor skabet skulle stå, hvis han troede, at han skulle spille lidt hanhund, og Diesel var meget hurtig til at lære det. Sjovt at se, hvor hurtigt, at de kan kommunikere med hinanden, og hvor hurtigt, de accepterer deres rolle i flokken. Lærke har én måde at sige det på og Silja en anden. Lærke lader ham komme tæt på og snuse, men kun kort, så brummer hun en anelse helt nede fra maven, og så er den besked forstået. Jeg har aldrig set hende gå videre, men hun er også en meget voksen tæve nu, og det er så nok åbenbart. Silja vil gerne, med det samme hun ser en hanhund fortælle, at han godt kan glemme nogensinde bare at tænke på noget frækt med hende, så hun får nærmest fortalt, at han er uønsket i hele flokken ved at fare lidt frem og skælde ud. Ikke voldsomt bare “gå væk – du er dum” og især “du må ikke snakke med min mor”. Ret forskelligt fra de sorte og noget mere krævende – egentlig heller ikke helt så virksomt;-). Silja er dog så nysgerrig og legesyg, så når hun har sagt, at hun er sur, så bliver hun hurtigt glad og vil gerne løbe og lege, så hun har nydt at lege både med Dustin og Diesel i denne her uge. Inde hos Maria har hun også fået en drengeven – en gylden setter ved navn Holger, som hun er rigtigt glad for at lege med, så hun kan altså komme til at holde af drengene som tiden går.

Siljas permanente flytning til Nyborgvej er nu sat til efter Marias eksaminer til sommer, og Maria fik idag et kursus i at klippe negle på hende. Det er ikke svært, men det er det nok alligevel, når man ikke har prøvet sådan noget før. Foreløbigt så smutter hun derind igen allerede på onsdag.

Jeg har hørt fra Chili, og hun har det godt – og er så sød:-), og så er der Gimle, hende fik jeg også en sød besked fra idag. Lad os håbe, at det næste kuld bliver ligeså elskede og søde:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *