Cassie er udtaget til DM i lydighed

Jeg fik en lidt overraskende besked i går, da jeg fik en mail om, at jeg havde en hund, der var blevet udtaget til DM i lydighed. Jeg går ikke lydighed, så ….hmm. I dag lå der så en mail, hvor der blev spurgt, om Mallaig Casual Sweet Cassie da ikke var min hund, og så faldt det på plads. Pia ejer også Cassie, og det er hende og Cassie, der har kvalificeret sig, så der blev lige lidt skriveri frem og tilbage og en glad og overrasket Pia. Jamen altså, det er virkeligt flot, der er ikke mange af vores type labrador, der klarer sig så godt i lydighed, som Cassie gør. Vil lige nævne, at Pia også kvalificerede sig med sin anden hund Rumla sidste år, men af forskellige årsager, så deltog de ikke. I min verden kan man godt klappe sig selv lidt på skulderen, to forskellige hunde – to år i træk, det siger også noget om hundeførerens evner i forhold til træning.

Her er hun så – den sorte dronning Cassie. Billedet er taget af Ole for et par år siden, men hun er stadig lige sød og smuk.

Comments

  1. Flot – tillykke !!

  2. Cassie siger tak ? og glæder sig til kagen som hun selv mener hun har fortjent ❤

Skriv en kommentar

*