Æbletid

Æblesæsonen er for alvor i gang, og hundene spiser seriøst så mange æbler lige nu, der ligesom skal passere den anden vej efter gnaskning – suk…, det er rigeligt.

Vi har haft en hyggelig weekend med besøg fra Vejle og gåtur i skoven i det smukke vejr:-). Silke har fundet ud af at drille sin mor med at stikke sine små velsmagende buttede fingre hen til hundenes slubre-slikkende tunger – fnis fnis, hun hygger sig med dem.

Diva er startet med at fælde, så nu ligger der hvidt drys sådan ca. overalt. Jeg brokker mig ikke, vi støvsuger hver dag, og vi er vant til hundehår i maden. Især de sorte er lette at få øje på i mad;-).

Den opmærksomme følger af min hjemmeside vil nok undre sig lidt over, at Cassies mand er taget af. Vi forventer ikke en jomfrufødsel, men det bliver en anden end først annonceret, og han bliver offentliggjort, når Cassie forhåbentlig bliver scannet drægtig. Jeg kan garantere for, at det er en top lækker dreng.

6-9-2015.2

Diva retur med en sort og lidt fedtet and.

6-9-2015.4

Tea fik også lov til at hente anden, og hun venter på at få lov her.

6-9-2015.5

Hvis man kender Lærke, så kan man godt se hende for sig komme løbende ind i stuen med æblet i stilken mens hun danser en æbledans – ren æbleglæde:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *