7-9-13

Den skulle jo lige med den dato – selvom det var igår. Linnea og jeg var til bryllup i hovedstaden, og vi havde en rigtigt dejlig dag. Erling passede hundehuset, jeg kunne ikke klare tanken om, at Diva skulle passes ude, så han meldte sig frivilligt og Linnea og jeg nød at forvandle os fra countrygirls til urban-girls for en dag.

Diva var så med Erling en tur på høstmarked, hvor det tog en time at gå et meget lille stykke, da rigtigt mange gerne ville hilse på den lille prinsesse. Super socialisering.

Vel tilbage i Fjällrävenbukserne og ude i skoven med hundene idag – og indsamling af gødningsprøver fra hestene også idag;-) – hehe så er vi hjemme igen:-).

Det var en meget glad Katja der ringede til mig i eftermiddag, og jeg blev selvfølgelig også rigtigt glad. Jeg glæder mig så meget til at komme op og se dem om 14 dage. Der ligger mange mange timers træning bag det her, det skal man lige gøre sig klart. Diesel er bare klar, og vi er så stolte af ham – Lærke og jeg – dygtige dreng – og dygtige ejer:-).

Lærke har produceret endnu en rigtigt god sporhund i Diesel, der bare er så sikker på sporet, som der afprøves på – dejligt. Derudover har han power og samarbejdsvilje og er super sød – hvad mere kan man ønske sig:-)?.

I morgen skal jeg hente lunger hos ham der har hjulpet mig med Tea igennem tiden. Jeg glæder mig da lidt til at vise ham lille (frække) Diva.

Diva har gået lidt flere små spor siden sidst. Jeg tror, at hun begynder at forstå en lille flig af, hvad det handler om ud over at spise det, der ligger i sporet. Jeg vil kunne se, at hun kan gå sikkert på slæb i relativt vante omgivelser før, at jeg begynder at lege med det ude i skoven. Grunden til, at jeg mener, at hun begynder at fatte lidt er faktisk, at hun gik af sit spor idag – flere meter til den ene side, hvorefter hun selv fandt tilbage – med det samme og gjorde det færdigt. Jeg glæder mig til at få nye lunger i morgen, det giver rigtigt meget god fært til en lille nybegynder:-).

Lidt billeder fra lille søde Lulu kommer herunder – hun har det godt, og de er rigtigt glade for hende i Almind.

Bare lige for en god ordens skyld, så er mit nye legetøj et nyt objektiv;-). Det er så fedt, men jeg skal lige lære det at kende før jeg bliver “prof”;-).

lulu.1 IMG_4755 IMG_4764

 

 

2 replies
 1. Karen Søndergaard
  Karen Søndergaard says:

  Hej Gunvor.
  Tillykke med dit nye “legetøj” 🙂
  Jo, det kan ses på det smukke billede af Diva, at der er kommet nyt objektiv på kameraet.
  Vi håber, at det går fremad med Cassie. Det er skrækkeligt, når ens kære hund bliver syg.
  Kh. Karen og Ole

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *