Så blev der holdt endnu et minitræf for C-erne. Jeg sætter meget stor pris på at få lov til at se hvalpene, men det er også fedt at de får lov til at lege, og at ejerne får noget træningsinspiration med hjem. Næste træf bliver for alle og det bliver engang til august – regner jeg med.

Vi havde en god dag – og en dejligt rolig aften:-).  Tea og Jesper var en tur nede hos schweisshundemanden og gå spor her til formiddag. Det gik fint for Jesper de første 200m på overnatningssporet, men så blev koncentrationen mere sporadisk;-), og lidt mere træning med den unge mand er påkrævet inden en eventuel prøve. Dog regnede min coach med, at der ikke var langt til en 3 timers for ham. Nu ser vi. Jeg er ikke ude i et racerløb, og jeg tager det stille og roligt i det tempo, der passer både ham og mig.

Tea lagde meget fint ud, men hun tågede rundt i første knæk. Hvorfor ved jeg ikke – dyr vil jeg tro, men vi fjernede os ikke for langt fra sporet, og det lykkedes da også at finde den rette vej igen. Hun trak vældigt til på det her spor, hvor der både var wiedergang, rundgang og stjerne. Puha – over grøfter og igennem krat – lige som det skal være og med alt for meget tøj på, når vi når skindet;-).

Jeg var endda så heldig, at jeg fik okseblod med hjem. Jeg vil prøve med lidt dråbeudlægning til Jesper, og så er der lidt at variere træningen med i det hele taget:-).

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *