1,5 times mareridt

Overskriften hentyder til 1,5 time i går, hvor Anna var forsvundet på en jagt. Vi gik igennem et stort område med tagrør, som er flere meter høje siv – altså tagrør og selvfølgelig meget sumpet. Der blev Anna væk, og et mareridt begyndte for mig. Jeg havde Fine med – med GPS halsbånd på – hun bevæger sig rigtigt meget, og elsker simpelthen at drive, så Katjas halsbånd sad på hende. Diva var også med, men hun var ikke ret langt væk fra mig i sivene – og ikke i det hele taget. 

Anna holder ALTID øje med mig, og hun forsvinder ikke med vilje, derfor var min bekymring rigtig stor, da vi var igennem, og Anna ikke kom. De andre gik til frokost, og jeg gik der, hvor vi havde gået en gang til – plus rigtigt meget mere – rundt i uigennemtrængelig sivskov. Jeg var overbevist om det værste var sket med Anna, for hun har slet ikke lyst til at slippe mig af syne, det ved jeg. 

Jeg fik hjælp til at søge af to andre, der kender området meget godt, og som godt forstod min angst. Efter at vi havde gået rundt derinde i et stykke tid, så stoppede vi op og stod og snakkede om, hvad pokker der kunne være sket, og pludselig kom hun – søde Anna. Fuldstændig uskadt, og meget meget glad for at se mig. 

Der var faktisk ved at blive rekvireret en drone til at overflyve området, for det ville have været en håbløs opgave at gå det meget grundigt igennem som menneske. Den blev heldigvis afbestilt, og jeg havde fået nok drama og motion på dagen, så vi tog hjem – allesammen – heldigvis:-).

Det jeg tror der er sket er, at Anna har tabt mig af syne, jeg tror hun har ledt, og på den måde er hun blevet væk. Hundene kan jo intet se derinde, hvis de f.eks. er 10 meter væk. Der skydes ikke derinde, for det er for svært at finde vildtet, så terrænet er meget svært.

Derfor har hun heller ikke kunnet finde mig mens jeg ledte, det med at jeg bevægede mig rundt har gjort det sværrere. Først da vi standsede og snakkede, så kunne hun lokalisere os. 

 

“Lille” Anna trængte til en lur, da vi kom hjem. Det gjorde de andre nu også, de er helt og aldeles brugt op efter sådan en dag.

Jeg har investeret i dækkener til dem, til at få på, når de er våde og kommer ind i en kold bil – og skal i gang igen efter en pause. De nyder faktisk at få dem på, det betyder afslapning.

Anna var på opsamling i fredags. Der har jeg kun hende med. Hun samlede 8 fasaner og 5 ænder, det er simpelthen top fedt for hende. skal afsted igen inden så lang tid, og der bliver hun ikke væk!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *