Hvalpetræf

Hvis man vil se de billeder, som Ole tog under træffet i lørdags, så går man bare herind. Det var rigtigt hyggeligt, og vejret blev rigtigt godt – efter turen om Dallund Sø;-).

Ærgerligt, at der ikke var flere Mallaiger, der ville bruge eftermiddagen i deres fødehjem, men dejligt at se dem, der virkeligt ville, de fik så til gengæld meget ud af dagen.

Tiden med Cassie i huset går stærkt – næsten for stærkt. Hun er bare så søøød. Vi tog lidt billeder af de to søstre, da de andre var gået i lørdags. Der er faktisk en del forskel på dem både af  “sind og skind”. Cassie er en klippe af sort ro -en del som sin mor og sin Oldemor. Nynne er også rolig, men hun er mere som Lærke – “livet er en fest”. De har dog begge de dejligste mørke øjne, den gode appetit;-), -stamtavler og sundhed til fælles:-).

Her i huset er der gang i løbetiderne, og det kan godt mærkes. Tea bliver lidt bims af sin løbetid, så jeg ser frem til at det er ovre om ikke så lang tid. Hun kan godt arbejde, men hun bliver lidt “slutty” i samvær med de andre..piger;-), og Cassie er da også godt på vej ind i den fase. Vi indtog et par nyhøstede marker på vores gåtur her i eftermiddag, og jeg tog billeder, men de er stadig i kameraet, så vi smider søsterbillederne på her.

9-8-2014.35

Nynne og Cassie.

9-8-2014.34

Hvor lang tid skal det lige tage..? Vi lægger os ned.

9-8-2014.339-8-2014.32

Søsterhygge:-).

Comments

  1. Karen Søndergaard says

    Tak for en hyggelig og inspirerende eftermiddag!
    Du er en ildsjæl Gunvor:-))

Skriv en kommentar

*