En sørgelig dag..

Frej fra Teas A-kuld er desværre død. Han havde spist et eller andet, der gjorde, at han kastede op d. 21. december – hele natten. Efter undersøgelse med røntgen og kontrast kunne man ikke afgøre, om det var en infektion eller noget, som han havde spist, og han blev sendt hjem med medicin. Han fik det bedre, men d. 25 ville han ikke spise og d. 26. kastede han op igen. Den 27. december blev han åbnet, og her konstaterede dyrlægerne så huller på både mave og tarme – efter noget, som han havde spist – og en meget kraftig bughindebetændelse. Frej stod desværre ikke til at redde. Jeg føler virkeligt med Frejs ejere, de var meget meget glade for dem. Det er frygteligt med så ung en hund.

Dexter der var en del af Team Gadbjerg måtte også væk den dag. Hans dårlige albuer sluttede han liv. Så verden blev to gode sorte drenge fattigere her lige efter jul:-/.

Comments

  1. Pia Dellgren says

    Det er så sørgeligt med Frej – jeg føler med hans familie. Det med og spise noget man ikke skal er Cassie rigtig dygtig til. Unghunde lever en del ad deres liv igennem spisning og man håber bare det går godt hver gang.

Skriv en kommentar

*