Bare en helt normal weekend.

Trampolinhygge i september.

Det er længe siden, at jeg har haft en weekend, hvor jeg ikke har skullet et eller andet med en prøve – eller have taget en blodprøve bare 😉 – eller tænkt over, hvordan mon det skulle gå med undersøgelsen af Felix og Chili dagen efter. Denne weekend har været en sjælden oase af ro til rengøring, gåture – lidt træning og så lige lægge lidt spor. Lærke fik endda held til at snuppe Erlings fåreost fra lørdagsmorgenbordet, da han lige var ude i køkkenet, så hvad mere kan man ønske sig af en weekend;-).

Vi rundede Dallund Sø her til morgen, og som alle der har prøvet det ved, så ser man hele tiden den hund for sig, der mangler i flokken nu, når man gør nogle bestemte ting. Nå.. min gamle brune fik fred, og næsten samtidigt satte vi nyt liv igang.Tea er parret, og nu kan jeg jo begynde at tænke på, om der kommer hvalpe, det håber jeg selvfølgelig, og det ser ud til, at de bliver klar mellem jul og nytår. Vejret har jo været helt perfekt, så det gav jo lige anledning til lidt billeder.

3-9-2011-10.jpg

Silja plukkede et æble oppe fra trampolinen, som hun ligesom Tea hopper let og elegant op på. Den var ellers engang hundefrit område – ligesom vores sofa, men det gælder vist ikke helt mere.

3-9-2011-11.jpg

De ser nu ud til at hygge sig fint – alle tre:-).

3-9-2011-2.jpg

Chili med dummi lørdag eftermiddag, hvor vi gik tur til gymnasiet og trænede lidt med dem alle fire. Hun er meget ukompliceret at træne med, og henter og bringer med stor glæde.

3-9-2011-4.jpg

Det er der så også en anden en der gør, og vi fik lige indført en ny øvelse, som Maria kan træne med hende næste gang hun skal på wellnesophold.

3-9-2011-5.jpg

“Huskedummy”, hvor jeg har kastet et godt stykke ud i marken, og silja har set det, og så vender de om og går – her omkring 100m væk. De kunne godt være gået længere væk, for Silja er ret god til det, men nu handler det om, at Maria skal lære det også.

3-9-2011-6.jpg

Så er der afgang.

3-9-2011-7.jpg

Og fuld fart tilbage. En sjov og krævende øvelse for hundene, som sætter de små grå på nødvendigt arbejde, og dem har Silja altså en del af;-).

3-9-2011-8.jpg

Søde Tea elsker det altså også -selvom det ikke er det, som vi laver mest – Tea og jeg. Mor Lærke fik også lov, og så kunne vi nyde vores lørdag eftermiddag/aften i fred og ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *