Silja og Lærke på DRK – skue i Horsens

Så har vi været på skue og Silja blev BIM og Lærke 3. vinder i CK-klassen:-)).

Dommer Sverre Sand sagde følgende om Silja, der blev bedste tæve og 1.vinder i åben klasse:

Tiltalende tæve af fin størrelse, dejligt hoved, venligt udtryk, godt stop, korrekt bid, kraftig nakke, god front, godt buede ribben, god ryg og godt kryds, fin haleføring, tyk fin hale, velvinklet bagpart med god bredde i lårpartiet, god pelskvalitet, bevæger sig med god skridtlængde, tiltalende gemyt, velpræcenteret”.

Jeg kan jo kun være ualmindeligt godt tilfreds med den kritik, og mest at alt med, at Silja fandt sig fint i at få kigget tænder og tog det hele i stiv pote, når man tænker på de problemer, der har været med hende i ringen – med at hun trak sig fra dommeren. Så super fedt, at vi fik en rigtig god oplevelse og en god placering:-D. Det var meget mere, end jeg på nogen måde havde turdet håbe på fra dagens start.

Så skulle hun da lige fotograferes også, og hun ser jo ualmindeligt afbalanceret ud ikk;-).

Kritikken på Lærke, som Linnea viste frem lød som følger:

“Tiltalende tæve, god størrelse, smukt hoved og udtryk, godt snudeparti, korrekt bid, god hals og front, godt tilliggende albuer, god overlinje, godt kryds, tyk fin hale, godt vinklet bagpart, gode benstammer, meget god pels, gode bevægelser, dejligt gemyt, velpræcenteret”

Lærke havde en dejlig dag, og nød turen rundt sammen med Linnea. De to er meget glade for hinanden og Linnea kunne godt tænke sig en datter efter søde glade Lærke hmmm. nu må vi se, Linnea har jo også en hest, så jeg har svært ved at se hvor tiden skal komme fra til det;-).

Lærke bruger “krævepoten”, hvis det ikke går hurtigt nok med godbidderne:-).

De klarer det fint derinde, og jeg elsker at se dem sammen. Det er sjovt, og de er glade, og det er vel det det handler:-))

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *