To 1.pr. på schweissprøve i Randbøl.

Vi har været til schweissprøve i Randbøl torsdag den 16. april – arrangeret af Dansk Ruhår Klub.

Dommer var Lars Hansen.

1.pr. til Diva på 3t/400m.

1.pr. til Tea på 40t/1000m.

Jeg havde lovet Tea og mig selv, at vi skulle gå en 40 timers prøve mere, og det skulle være her i år. Det er hermed gjort, og hun kan endnu – den “gamle stjerne”:-), som hun så pænt blev kaldt af dommeren. Det var ikke det bedste vejr at gå i, det blæste helt vildt, og der var noget dårligere sporforhold torsdag end onsdag, hvor der også var prøve dernede – sagde dommeren. Det tog Tea 40 minutter at løse opgaven, og vi måtte arbejde for sagen. Jeg fik bagefter at vide, at det terræn Tea gik i havde fået mange hunde til at gå “død” på sporet. Tea overlevede og gjorde det godt:-)

Så var der Diva. Hun ventede og ventede, for der var tre 40 timers inden hende, og klokken var omkring 18.30, da det endelig var hendes tur. Jeg har skrevet før, at det har været noget af en omvæltning fra Tea til Diva på spor, og det er hendes første prøve i DK. Hun er en fest fra start til slut, og hun havde det super sjovt på sporet, hvor der også var tid til at spise lidt af det der lå i skovbunden. 1o minutter tog det at komme til skindet, og dommeren sagde, at hun legede sig igennem det. Det så ud til at være for let for hende, og hun skulle have sværere sporopgaver nu. Jeg skulle derudover passe på hendes hastighed, som han tænkte kunne blive for høj på sigt. Endelig fik jeg taget hul på at “lufte” Diva i den officielle danske prøveverden, dejligt at det gik godt.

16-4-2015.2

Så skal jeg da ellers lige love for, at dyret blev slået ihjel. Tror, at jeg vil forsøge at få fat på et lignende skind med ben, det var bare alle tiders.

16-4-2015.8

Hvis hun skal, så kan hun altså godt sidde stille (et lille stykke tid;-)).

16-4-2015.1

Tea efter prøven. Tea ser lidt rund ud, men hun er normalvægtig – bare falsk drægtig med mælk og det hele.

Comments

  1. Endnu engang tillykke 🙂 Gode billeder som altid

Skriv en kommentar

*