Profil

Jeg hedder Gunvor Hjort. Jeg fik mit første kuld hvalpe i 2007. Det er blevet til 6 kuld på 11 år. Jeg går “all in”, når jeg har hvalpe, og det betyder, at der kun er hvalpe lejlighedsvist.  Jeg lever et meget aktivt liv med mine hunde, og sammen med dem får jeg naturoplevelser hver dag – hele året rundt. Mine hunde er udpræget familiehunde, og de færdes overalt i huset, der hvor vi er, der er de også – inklusive ferier i ind og udland.

Jeg har brugt meget tid på sportræning og sporprøver. Sportræningen har åbnet for en helt ny dimension i forhold til hundens enestående evner og samarbejdet mellem hund og fører, det er et område, som man ikke bliver færdig med at blive klogere på. Specielt Tea fra mit første kuld har været helt fantastisk til spor, men hendes barnebarn Anna har bestemt også talent og vilje, og flere af Teas børn har sporchampionater fra Sverige og Norge – Cassie, Diva og Fine (barnebarn). Det har været vildt fantastisk at gå de prøver i de andre nordiske lande.

Jeg er på nuværende tidspunkt ved at skifte fokus fra spor til jagt, og der har åbnet sig en utroligt givende og spændende verden, hvor labradorens medfødte arbejdsevner virkeligt kommer i spil. Anna og jeg har været på Egebjerggårds apportørhold i sidste sæson, og vi har været på konsortiejagter, hvor Anna virkeligt har udviklet sig . Jagt/markprøveområdet vil blive prioriteret i den kommende tid her i mit lille hundehold, der udover labrador også tæller en lille FT springer tæve.

Lærke, Tea og mig på vandretur – juli 2012 i Frankrig.

23-7-2015.9

Tea, Cassie og Diva og på vandretur i Norge sommeren 2015