Lige nu

                                                                    Hvalpeplaner for foråret 2018

                                                              Cassie er parret med  Løjser midt i februar

                                            Vi håber på gule og sorte hvalpe midt i april

 

                    SEVCH NOVCH Mallaig Casual Sweet Cassie  og NORDCH SECH(U) DKCH NOCH DKJV13 Annual’s Poker Star

Vi gentager kombinationen Cassie/Løjser. Det er den samme kombination som E-kuldet, der gav en ekstraordinær fin sundhed. Hele E-kuldet gik igennem med 0, A og ingen OCD. Derudover er E-kuldet blevet en kombination med dejlige temperamenter og gode arbejdsegenskaber. Jeg har selv Anna, der har masser at byde ind med på arbejdsfronten. Hun samler alt vildt spontant op, og afleverer villigt til hånd. Kombinationen vil have ekstraordinær stor vandpassion – det er aldrig for koldt til en svømmetur.

Inden for er de rolige og elsker at putte i sofaen. De er meget sociale, og vil ikke være egnet til et liv, hvor de skal være alene hele dagen. Eksteriørmæssigt set, så vil de blive af den kraftigt byggede type med god størrelse.

Interesserede købere, der vil bruge hunden aktivt på jagt, spor eller anden for for hundesport er velkomne til at henvende sig på mail og fortælle, hvad man kan tilbyde en hvalp fra ovenstående kombination. Seriøse henvendelser bliver besvaret.

Man kan læse om, hvordan vi gør under hvalpe og under opdræt – de enkelte kulds billedgallerier og dagbøger findes under opdræt. Overvejelser, som man bør gøre som køber – inden køb!

Mallaig Ego Trip næsten rejseklar

Mallaig Ego Trip fra E-kuldet

111