Så er hvalpene registrerede i DKK

De har fået deres officielle Stambogsnavne og er hermed registrerede i DKK – Divas guldklumper:

Mallaig Friendly Buddy (Han)

Mallaig Full Attention (Han)

Mallaig For the Moment

Mallaig Fresh Like Lemon

Mallaig Funky Family Dream

Mallaig Feel Super Fine

Mallaig Funny Yellow Girl

Mallaig Fall in Love

Vi ved ikke endnu hvem der er hvem, det ved vi først omkring 7 ugers alderen. Friendly Buddy er Katjas navn til hendes nye træningskammerat og gode ven til Mallaig Backstreet Bandit – Diesel, så Karina og co. kan se frem til at få “Full Attention”:-).

Jeg har givet dem små halsbånd på i dag. Det giver et eller andet til billederne, at de kan skelnes fra hinanden, og samtidig så er det også lettere for mig at iagttage deres små personligheder.

Jeg har 6 halsbånd, og har ikke haft brug for flere på grund af både sorte og gule hvalpe. Jeg kunne godt lige have brugt et par stykker mere, men på den anden side, så tænker jeg, at det går med de 6. Den foreløbigt mindste tæve er uden, og den største af hannerne er uden. Så den blå er en han, og de andre er selvfølgelig tæver.

Jeg har haft lang dag, men har selvfølgelig haft pasning på de små og de andre hunde. Jeg kan bedst lide at tage gode billeder i godt lys, men sådan blev det ikke i dag. Tænker, at det alligevel er sjovt at se, at de nu har fået farve.

8-11-2016-1 8-11-2016-2

Det er “lillepigen” foran uden halsbånd og så en dreng bagved ovre i højre hjørne – også uden halsbånd.

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *