Små hunde..

Det er tydeligt, at de små “D-kulder” er under udvikling fra nyfødtstadiet mod “rigtigt” hvalpeliv. Man kan have kontakt til dem, og de søger os, når vi sidder inde hos dem på gulvet. Det er “hyggeunger” hele bundtet, der synes, at det er så dejligt at blive båret på og snakket med. Det var Linneas fødselsdag igår, og dem der havde været her for en uge siden var helt forundrede over den totale forvandling:-). I kommende weekend vil jeg have gjort klar til, at de kan komme ud i køkken/bryggersområdet. Nu ser vi, hvornår det passer. Jeg har aldrig været i tvivl om, hvornår de skulle ud af “hvalpepaladset” i dagtimerne.

Jeg tog lidt billeder igår, og jeg kan se, at den sorte tæve ikke lige har ramt linsen igår. Jeg tager jo bare lidt, når det passer, og nogen gange er det den ene og andre gange en anden. Den sorte tæve er en Tea-klon, det er jeg næsten sikker på, så hun sætter ikke sig selv i centrum, men vi husker hende selvfølgelig i den daglige “nussesocialisering” – ligesom med alle de andre, og jeg skal nok fange hende med linsen idag – eller i morgen.

Kuldets absolute spasmager – i den anden ende af skalaen er Fedberg – eller Fede, som Linnea nu kalder ham. Om det også bliver sådan på sigt, det vil jeg glæde mig til at følge med i:-). Han er en humørbombe, og han minder nok en del om Chili fra B-kuldet med fuld speed på den lille fede hale og hold k…, hvor vi griner, når han går igang. De andre fem er mere som den sorte tæve end som Fede – altså de virker som kommende Teaunger i deres fremtoning lige nu, og det er jo ikke så ringe endda:-).

21-7-2013.1

Lilla og rød – de to gule piger:-).

21-7-2013.3

Der snakkes, og det er så hyggeligt:-).

21-7-2013.4

Der er også nogen, der sover, og sådan bruger de stadig rigtigt meget tid. Jeg lukkede dem inde i den lille hvalpekasse i nat, for ellers kan jeg ikke være sikker på, at de kan få noget at drikke hos Tea. Kun nogen af dem kan gå op i kassen igen, og hvis de er spredt rundt overalt og ikke kan finde hende, så synes jeg, at det er synd. Når jeg ved, at der er styr på det, så får de hele arealet – også om natten selvfølgelig.

21-7-2013.2

Grøn dreng gumler lidt på finger, og Linnea nyder, at de ikke har tænder endnu;-).

21-7-2013.5

Lille “sorte” var nødt til at få et rigtigt bad efter maden. Det var der flere der var nødt til, men ham her var altså værst. De har intet imod et bad, og de bliver tørret godt bagefter – som man kan se:-).

21-7-2013.6

Man må sige, at han kører den afslappede stil:-). Den gule farve er fra maden, og som jeg har skrevet før, så går den altså ret hurtigt væk, når de er helt tørre.

21-7-2013.7

Så blev der lavet et lille “svøbelsesbarn” , så han på ingen måde frøs – det lille pus:-).

Skriv en kommentar

*