En mor som Tea

Hvis jeg var en lille hvalp, så ville jeg ønske, at jeg havde en mor som Tea. Hun er rolig og hviler i sig selv, og så kan hun finde ud af det. Jeg har jo svært ved ikke at drage paralleller til menneskeverden….;-). Hun bliver så også passet godt – Tea. Hun skal bare udfylde sin morrolle, så skal jeg nok sørge for, at alt andet fungerer omkring hende. Jeg kom bare til at tænke på det idag, da jeg sad og kiggede ned i kassen.

Tea har været lidt ude af rummet idag (lidt), hun har ligget lidt på gulvet i stuen og kortvarigt ude i haven. Hun er super lydhør, og ved den mindste lyd, så er hun ved kassen. Nogen gange kigger hun bare derned og kan se, at der ikke er noget i vejen – andre gang hopper hun derop. Tea ligger nærmest i døgndrift nede hos dem, men en lille smule har hun altså været ude idag.

Lærke ved godt, at hun ikke har tilladelse til at gå derind – også selvom lågen er åben. Catman får heller ikke lov, han bliver smidt ud af mig så længe, at de er så små. Det er jo det lette ved katte “ud i haven med dig”. Det er sjovt at se Lærke. Hun har været inde og kigge ind i den store kasse, og Tea er jo sin mors datter, og så god som dagen er lang, og knurren og den slags bruger de slet ikke, men øjne kan også tale, og de stirrede direkte på mor Lærke, som vendte rundt og kun har kigget ind på børnebørnene fra stuen siden – og det kun en gang eller to så… Tea har alligevel en smule autoritet lige nu.

Lærke kommer til at spille en stor rolle, når hvalpene når det stadie, hvor de er ved at slide Tea op. Så kommer hun, og det er så dejligt – for alle. Der er lang tid til – lige nu, har de kun brug for Tea.

Lille sorte tæve. Jeg gætter på at hun får et yndigt hovede. Hun er mindst, men ikke lille, de andre er bare så store;-). Hun suger godt til i mælkebaren, og klarer sig fint:-).

Jeg vasker kassen af hver dag, og det kræver, at de flytter over i kurven imens. Det gør de så egentlig uden de helt store protester, mor Tea er jo med dem, så der er jo heller ikke noget at klage over.

Sådan her kan de godt ligge, hvis Tea ikke lige er i kassen. Der er varmt nok i rummet, for hvis de frøs, så ville de ligge i en klump.

Billede fra i eftermiddags – 3 døgn gamle. Yderst den store gule dreng, den ene sorte han til venstre. En gul dreng under mors “vinge” og en sort lige ved siden af. De tre piger til venstre i en lille klump.

 

Skriv en kommentar

*