7 uger

Der er ved at være godt med power på hvalpene, der er 7 uger præcis i dag. Vi aktiverer dem hver dag – ud over almindelig leg flere gange om dagen i den store have. Som I har set, så har vi trænet lidt byttedrift og derudover har vi leget lidt apportering med dem igår. De andre bliver lidt sure, når de ikke er på, men alle får en tur, og bagefter kommer de så også ud i den store have – for dem store altså, den er jo helt almindelig.

Her idag tog vi dem med ud bagved, og det syntes de rigtigt godt om. Der bygges om inde hos vores nabo, og for en gangs skyld, så er det helt fint med larm, det hærder hvalpene.

Planen for ugen lyder som følger: Onsdag DKK-ID mærker på besøg – de skal chippes. Torsdag ser vi på;-). Fredag dyrlæge vacc. og sundhedstjek (Inklusive en køretur på en halv time hver vej). Weekenden en tur i skoven(køretur igen) den ene dag og besøg af to fremmede hunde den anden dag(Gimle og Silja). Så er de vist også snart grydeklare til deres nye familier.

Mine høflige hvalpekøbere har spurgt efter mit kontonummer- Endda flere gange;-), det kommer her:  5567 5670093523.

 

20-8-2013.1

Guldklumperne på udebane – de nyder det:-).

20-8-2013.3

De fik set indtil flere cykler.

20-8-2013.4

Nu med egen badebro.

20-8-2013.5

Catman er efterhånden en ret gennemtygget kat, men han elsker at være sammen med dem alligevel, og de har en lille smule respekt for ham (en lille bitte smule;-)).

 

 

Comments

  1. Maria Grothe Hjort says

    Skønne billeder. Sjovt at se hvordan de løber efter Linnea 🙂

Skriv en kommentar

*