Lille “grøn” til dyrlæge.

Planerne for idag måtte ændres her til morgen, da lille “grøn” mand (han blev kaldt blå, men neglelakken er vist grøn) ikke var frisk og veloplagt som de andre. Han var også træt igår, men det kan være svært at bedømme, for de sover jo meget, og han spiste helt normalt igår. Det har han også gjort idag – heldigvis. Der er heller ingen dårlig mave, og der er både stort og småt fra ham. Det vil jeg have lov til at holde fast på som positivt. Men afsted til vagtdyrlægen, hvilket ikke er noget, som jeg er meget glad for, da jeg jo intet kender til dem på forhånd. Men sådan blev det idag, og dyrlægen kunne se, at han havde feber, og derudover havde han lidt furunkler ved mundvigene, men om det kan forklare feberen, det står stadig hen i det uvisse. Nu må vi se, han fik febernedsættende og antibiotika, og han har da vist et minimum af aktivitet her sent på dagen, men på toppen, det er han ikke endnu. Alle der har børn kender følelsen af panik helt ind i det inderste, når der er noget, som man ikke forstår – og de er syge. Det var sådan jeg havde det, da jeg kørte med den “grønne” idag. For f… da, det er ikke sådan noget, som man drømmer om, når man planlægger et kuld hvalpe.

I morgen skal vi op til Gert Jarn, og så må vi se, hvad han siger. Hvis Lille grøn ikke er en hel del friskere, så skal der en grundigere undersøgelse til.

Tak til Vivian for de fine bamser, der blev leveret mens jeg var til dyrlægen. Du kigger ind en anden gang:-), og tak til mine betænksomme hvalpekøbere, der følger med på sidelinjen og spørger, hvordan det går med den lille mand – det varmer. Når det så er sagt, så er grøn den eneste, der fejler noget. De andre syv er i skrivende stund topfriske, og det er jo  dejligt:-).

Lidt billeder blev det til her i aften, og de fleste af dem, ved jeg ikke hvem der er hvem på. Det må man leve med, det er vigtigere, at få taget billederne end lige præcis at vide hvilken hvalp, der er i linsen.

4-12-2011-1.jpg

Det er da hårdt at passe hvalpe – selv for de helt unge piger;-).

4-12-2011-2.jpg

Så smuttede der lige to ind i stuen igår aftes. Vi kunne da bare have lukket lågen;-). De finder lynhurtigt Tea.

4-12-2011-3.jpg

Så er de lagt i seng for aftenen.

4-12-2011-4.jpg

Lille “grøn” legede en lille smule her til aften. Stille og roligt med sig selv.

4-12-2011-5.jpg

En ny bamse – en missekat. De kan jo lige så godt lære det;-).

4-12-2011-6.jpg

De tager godt fat i hinanden efterhånden. Faktisk er det grøn og en sort her til aften.

4-12-2011-7.jpg

Sort mod hvid. De er nu ikke så hidsige, de hyggeleger bare:-).

4-12-2011-8.jpg

Jeg tror nok, at det er “rød” – den gule af dem. Den anden er helt sikker “blanke” sort han. De ser da utroligt søde ud:-).

3 replies
 1. Hanne Kjær-Andersen
  Hanne Kjær-Andersen says:

  Hej Gunvor.

  Ville bare lige sige at vi åbenbart både har kennelhoste og noget virus som giver opkast og diarre evt feber , kørerende hernede i det sønderjydske . Det har jeg fra min dyrlæge som har haft endda nogen tilfælde inde med det. Pt er vi meget opmærksomme på at folk der kommer her vasker hænder hvis de har været i kontakt med hunde vi ikke kender . Det er jo svært at styre ,da vi jo har mange inde også med deres hunde, men dem vi ikke kender får lov at gå en tur på badeværelset og fremmede hunde har inden adgang . Selv om alle vores 4 hunde er fuld vac også kennelhoste er vi jo ikke automatisk fritaget . Jeg ønsker lille mand god bedring og håber han allerede i skrivende stund har det bedre .
  mvh Hanne

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Hej Hanne
   Det er ikke kennelhoste, og ingen af hvalpene har diarre og opkast. “Grøn” er diagnostiseret og under behandling – og han kommer sig fuldstændigt:-).

   Reply
 2. Hanne Kjær-Andersen
  Hanne Kjær-Andersen says:

  hej igen . Nej det troede jeg heller ikke for så havde dyrlægen jo set det. Jeg tænkte bare jeg ville sige det så du havde det i tankerne hvis du skulle få besøg fra det sønderjydske . Man vil jo så gerne passe på de små pus . Dejligt at høre han er helt ok . mvh Hanne

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *