Vov

Man kan da kun blive super stolt, når Silkes første ord er “vov”. Om nogle år, så er hun bare klar til “barn/hund” med søde Gimle, som hun er meget glad for.

Diva var med i skole i fredags, det var sidste dag inden ferien, og vi skulle ikke lave noget meget seriøst;-). Det gik helt fint, og hun er meget populær:-).

Karen og Ole kom forbi i fredags, det var rigtigt hyggeligt:-), og dejligt at få lidt blod, det får jeg brug for her til foråret.

Lørdag var jeg en tur til frisør, og søde Diesel gav mig en varm velkomst i salonen, han bliver meget glad for at se mig. Han er bare så sød og nem at have i salonen, og han ved godt hvad han må og ikke må derude. I de to timer jeg var der, hilste han både på børn og voksne, og det er en gave at se, hvor godt han har det:-).

Vi havde besøg fra Gadbjerg i dag, og der blev sagt mange “vov” på dagen især af Silke. Jens og jeg var i skoven, hvor vi gik en rigtigt god “skrænt og badetur”, og også fik lavet lidt med hunden bagefter. Der er ro i sofaen nu skal jeg love for.-).

22-12-2014.1

Der var godt med vand i åen, og der er intet som et kølende bad i december;-). Her er det Gimle og Diva, der svømmer. Lyset var ikke med os til fotosession, men det regnede ikke (så meget;-)).

22-12-2014.2

Gimle springer i vandet på kommando – og der er ikke kastet noget. Hun er så vild med vand, så det at komme derud er en belønning i sig selv.

22-12-2014.3

Sej pige hende Gimle. Efter gåturen fik hun et par markeringer på land, og sikke fint hun arbejder.

Comments

  1. Super billeder. Vi glæder os til imorgen. Vov herfra 😉

Skriv en kommentar

*