Velkommen til Phoebe

Vi har haft en dejlig sommer med gode oplevelser her i huset. Herunder en skøn tur til Sverige, hvor Freja fik trænet “heel” kilometer efter kilometer:-). Altså skovbunden deroppe er ikke kun en skattekiste af kantareller, der er også en skattekiste af vildtfært overalt, så Freja var under kommando – eller i snor. De fik svømmet hver dag – hundene – det er jo en super motionsform for både to og firbenede. Sverige er simpelthen en fantastisk ferieland med hunde, og hvis man sætter pris på naturen – og ikke mindst stilheden.

Lille Phoebe har indtaget matriklen. Det gjorde hun umiddelbart efter vi kom hjem. Jeg begravede Lærke, Soffy og Roísín nede bagerst i haven, og så kørte jeg over efter Phoebe dagen efter. 

Phoebe hedder Eastwoods Phoebe af Mallaig, og hun er af en kombination, som jeg var meget lun på, da de blev født. Det har bare taget mig et stykke tid at komme videre ovenpå det med de to unge, så det blev ikke til noget før, at Phoebe kom retur til kennelen. En datter i hendes familie havde fået astma, så de måtte af med hende. Da jeg så det på facebook, så gjorde jeg noget ved det, og det har jeg ikke fortrudt. 

Jeg har aldrig haft en nemmere hvalp. Hun er så ukompliceret og indtil videre utroligt let at træne. Alt går godt med de andre to. Tea er hendes trygge klippe, og Freja er hendes sjove legekammerat. 

Billederne herunder er fra d. 4. august. Jeg hentede hende d. 2. august 3 måneder gammel fra hendes opdrætter. Der er noget der tyder på, at jeg har fået en vandhund. Hun svømmer af hjertets lyst nede ved Dallund Sø, det synes jeg er okay sejt, når man er en lille tynd og tyndpelset cockerpige. Phoebe får selvfølgelig sin egen side snart.

4 replies
 1. PETER NIELSEN
  PETER NIELSEN says:

  Jamen dog, en “brombærfræser” mere, du må hellere komme og få nogle fugle på vingerne til efteråret. Det bliver jo nemt at være labrador fremover……Tillykke med hende..
  Her stortrives både Frida og Anna, vi træner en del spor og har også haft nogle eftersøgninger i foråret, med stor succes, så hvis du på et tidspunkt for lyst til at lægge spor er vi klar..

  mvh Peter m.fl.

  Reply
  • Gunvor Hjort
   Gunvor Hjort says:

   Tak Peter
   Haha?. Vi kommer meget gerne og letter lidt fasaner i kommende sæson????. Hvor er det fedt, at Anna får brugt sine evner på spor?. Du skriver bare, så lægger jeg meget gerne til jer?.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *