Træning og gåtur.

Tea og jeg måtte lige et smut i skoven for at tjekke, om hun kunne gå spor efter en uges pause. Det kunne hun;-), hun gik et 40 timers helt uden problemer, der kun var lagt med én klov og piben fra samme. Lidt schweiss dryppet ud på stammer osv. og et par sårlejer, og det gik bare så fint. Det havde dog regnet en del må man sige, men det har åbenbart ikke noget at sige – i hverttilfælde ikke idag. Jeg har lagt et lidt anderledes et til i morgen, men jeg kan udmærket godt finde på at prøve at gå et spor, der har ligget tre døgn istedet for to – bare for sjov og for træningens skyld. Det burde jo blive sværere. Nu venter jeg meget spændt på at høre, om der er plads til Tea og mig på årets DKK-eliteprøve. Jeg bliver f… skuffet, hvis vi bliver trukket ud i lodtrækningen ligesom sidste år. Vi kan lige nå det – inden hun rigtigt bliver præget af sin drægtighed – hvis hun da er drægtig, det ved vi jo først om ca. 3 uger. Inden vi gik spor, havde jeg haft alle 4 med på luftetur/badetur;-) i skoven, og bagefter var vi lige en tur derinde igen. Katja havde Jeppe med i klapvognen, og så gik det over stok og sten igen – og ned i åen – igen og igen. Nu er der så også ro og en lydelig snorken fra hundesofaen.

Skriv en kommentar

*