Tillykke til Tea og de andre

Jeg håber de har det godt de andre fra mit første kuld:-). Tea har det godt. Hun er glad og frisk, og jeg kan ikke mærke, at hun er 8 år. Jeg har endda meldt min efterhånden gamle pige til en sporprøve, nu må vi se, om der bliver plads til os. Vi har jo ikke noget til gode – hvis man kan sige sådan, men det kunne da være sjovt at komme ud og prøve lidt fremmed spor her i slutningen af sæsonen 2015.

Sikke et vejr det har været her i de sidste dage. Hvis man på nogen måde har kunnet komme ud i naturen, så har det været helt fantastisk. Så smukt og helt vindstille.

Sådan noget er hundene jo helt ligeglad med, det er bare mig, der får et kick af at gå tur, når omgivelserne er så smukke.

Jeg har masser af fine billeder lige nu. Fra fødselsdagen og fra lidt af hvert i den senere tid. Her kommer et lille udpluk.

29-9-2015.1

“Vi er så dygtige til at vente på værsgo”. Nøj, hvor er de altså bare søde.

Tak til Ole for billedet herover. De er godt nok fine:-)). Der kommer flere, jeg skal bare lige have gjort lidt ved størrelsen på dem.

27-9-2015.4

Der ligger nu et par skovduer i fryseren med fjer;-). Ejler der har Diesel fra A-kuldet har givet mig nogen, de er fine at træne med – dog noget lette og luftige i fjerdragten. Diva der er sådan et legsygt fjollehovede behandler vildtet helt upåklageligt og det er jo dejligt.

27-9-2015.c10 27-9-2015.c11

Jeg har lånt denne her store og tunge “haredummy” af Sanne, og den er Cassie helt vild med. Hun er jo en hund med størrelse, og hun henter den med den største selvfølge og lethed.

Når jeg nu har vildt fremme jævnligt, så prøve Cassie det også. Hun er næsten ikke trænet på vildt, men hun tager det fint og afleverer det fint. Jeg snuppede selv en video med en and – ikke så god eller prof eller noget, og så tog Linnea en med en halvfrossen ninus. Dem kan man se herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=wVWLn5vWHb0

https://www.youtube.com/watch?v=vS9EJC6nTts

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *