Tillykke til B-kuldet

Stort tillykke til B-kuldet, jeg håber, at I har det godt derude. Jeg ved, at Gimle, Chili, Dustin og Diesel har det godt. Så håber jeg, at Bonja, Caya og Mira, som jeg ikke har kontakt til – også har det godt. Super dejlige, det var/er de i hvert tilfælde.

Med hensyn til Teas pote, så var der ingen infektion i den, og der skulle ikke gives antibiotika. Tea fik en ny fin forbinding på, og den skal sidde til og med søndag, og så må hun gå uden. Det tager tid, det gjorde det også sidste gang.

Jeg er godt i gang med at blive møg forkølet, det har jeg s.. ikke tid til lige nu. På den anden side, så har jeg nok bedre tid til det lige nu end om en uge;-).

Diva er fortsat i lære, og det går forrygende. Hun er den mildeste letteste gule skolehundepige, som man kan forestille sig. Det er som om, at hun er høflig derovre på en helt anden måde end herhjemme – hehe – utroligt. Nærmest som et barn, der er høflig og nem ude, det er jo ret normalt, at det er sådan. Når så de kommer hjem, så skal de lige afreagere, det skal Diva også – til en vis grad. Hun er godt nok en sjov hund:-)

Se dem de små B- banditter. Sidste nat i kassen – sidste nat, hvor de er samlet. Det er både vemodigt, og nødvendigt, at de kommer afsted i den alder, men hvor var de bare søøøde.

Verdens mest tålmodige – tante Silja. De elskede hende og omvendt:-).

Hvor nuttet kan man lige være?

Der hygges på gulvet med store og små. Godt vi snart skal have små igen:-).

Skriv en kommentar

*